Богдан Юсипчук розповів про розбите серце і плани стосовно весілля. Що замислив найгарніший чоловік планети?

Богдан Юсипчук здобув титул найвродливішого чоловіка всесвіту, але це не вплинуло на його особисте життя позитивно.

Богдан Юсипчук — відомий актор, модель, художник та інфлуенсер. Чоловік розповів журналістам популярної телепередачі “Життя відомих людей” на каналі “Україна” про свій складний шлях до слави, титулу та про розбите серце.

Безталанність та безгрошів`я

Зірка повідав, що його шлях до акторства був надзвичайно складним. Адже ні режисери, ні вчителі з акторського мистецтва не вважали його талановитим або взагалі підходящим для кінематографу.

Богдан Юсипчук

У хлопця були великі проблеми з мовою: він був вимушений самостійно виправляти свій гуцульські акцент та виправляти букву “л”. Чоловік не приховує — дуже засмутився через надмірну критику та страждав від відсутності грошей. Але згодом завдяки його наполегливості, актора стали брати у фільми.

Найвродливіший

Він два рази приймав участь у конкурсах краси: у 2014 році та у 2018 році. Другий раз він дістався своєї мети та отримав титул найвродливішого чоловіка. Але навіть ця заслуга була затьмарена трагедією в його житті: померла його найкраща подруга Саїда. Через це він навіть не хотів приймати участь у конкурсі. Про кохання Богдан Юсипчук не особливо полюбляє розмовляти. Його останні стосунки Тривала 2 роки і зруйнувалися, за його словами, по його вині.

Богдан Юсипчук

Так, чоловік взагалі не міг приділяти достатньо уваги своїй обраниці і залишав її всі на свята. Звісно, це не могло не вплинути на якість цих стосунків, які швидко завершилися. Зараз Богдан Юсипчук готовий до нових та навіть хоче сина, про що відверто розповів журналістам “Життя відомих людей”. Але зазначив, що серце його розбите саме через останні події.

Схожі статті