Василіса Фролова вперше стала мамою: популярна телеведуча одразу розсекретила імена малюка та його батька

Василіса Фролова нарешті народила!

Українська телеведуча Василіса Фролова вперше стала мамою. Про це вона повідомила 7 березня в Facebook, розмістивши найперше фото новонародженого сина.

“Родіон”, – підписала вона публікацію, відмітивши в ній також українського продюсера Дмитра Котеленця.

Маленький Родіон

Хлопчик з’явився на світ напередодні Міжнародного жіночого дня – 7 березня. Телеведуча народжувала в одному з елітних пологових будинків Києва “Adonis”. День, коли вона вперше стала мамою, Василіса Фролова додала в свій життєпис у фейсбуці і зізналася, що назвала сина Родіоном.

Опубликовано Vasilisa Frolova Понедельник, 8 марта 2021 г.

Нагадуємо, що Фролова повідомила про вагітність в листопаді 2020 року. У день свого 43-річчя зірка дізналася, що у неї народиться син. Батьком дитини, за словами Фролової, є “відомий телевізійний продюсер”.

Плани

Вона планує насолодитися декретом сповна і акумулювати енергію на реалізацію давно закинутих і абсолютно нових ідей. За словами зірки, можливо навіть наважиться на радикальну зміну зовнішності. Стиль життя і без того зміниться, а як наслідок, це органічно відіб’ється і на всіх робочих моментах.

Також ведуча зізналася, що більше 15 років була одержима думкою і спробами народити дитину. Її чоловіків це, звичайно ж, лякало. На сьогоднішній час Василіса Фролова дивується з того, що навіть змусила одного з них здавати аналізи, щоб зачати дитину.

Але надмірна зацикленість на цьому питанні і ставала перешкодою до здійснення мрії. Фролова зазаначила, що необхідно було повністю на всіх рівнях відпустити це питання, навіть забути про нього. Для цього треба було кілька років.

Схожі статті