Таюне більше не головна вовчиця Олега Винника: співак показався на публіці з брюнеткою, молодшою на 20 років

Олег Винник досі приховує інформацію про свою дружину та родину. На своєму весняному концерті співак раптово показав іншу жінку. Дізнаємося, хто вона.

Олег Винник – справжній український серцеїд. Своїми співами він підкорив не одну жінку. Втім, хто зміг зачарувати його самого – ніхто так і не знає, адже тема “Родина Олега Винника” – досі лишається таємницею.

Олег Винник
Олег Винник. Фото взято на просторах мережі. 

Про минуле співака знають лише найближчі, він сам поділився з прихильниками лише короткими відомостями про те, що сам – з села, перші зароблені закордоном гроші пішли на лікування матері, а його батько так і не дочекався моменту, коли побачить сина на сцені.

Ханна Винник. Покійна мати артиста. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, шанувальники підозрюють, що артист має стосунки з бек-вокалісткою Таюне, яка не втомлюється супроводжувати Олега на кожному концерті. Є відомості, що у пари начебто є ще й син, який проживає на цей час у Німеччині.

Олег Винник публічно натякнув на стосунки з Квіткою Таюне
Олег Винник фото з дружиною Таїсією Сватко. Фото взято на просторах мережі. 

Сам же артист цих чуток не спростовує і не підтверджує. Таюне продовжує покірно супроводжувати співака.

Проте, на останньому концерті, дружина Винника відійшла на другий план, адже митець публічно обіймався з іншою співачкою.

Новий дует. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Що відомо про ефектну брюнетку?

Редакції “Сенсації” стало відомо, що жінку звуть Еліна Іващенко. З нею Олег Винник виступив дуетом на весняному концерті у Броварах (До речі, це рідне місто артистки) та планує записати студійну версію спільної композиції.

Еліна Іващенко

Еліні 19 років, проте, у свої роки вона має купу визначних нагород. Вона стала переможницею вокального талант-шоу “Голос. Діти” у 2016 році та вокального шоу “X-Фактор” у 2019.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.