Оля Полякова щиро розповіла про почуття провини перед своїми дітьми: “Їм потрібна не ранена побутом мати”

Олю Полякову можна назвати справжньою зіркою української естради. Та чи не заважає успіх всім іншим сферам життя? Дізнаємося, які стосунки у жінки з її дітьми.

Суперблондинка Оля Полякова, здається має все: успішну кар’єру, популярність серед слухачів та двох чудових донечок.
Часто буває так, що артистам доводиться жертвувати вихованням та проведеним часом зі своїми дітьми, заради слави. Така ситуація не оминула навіть Аллу Борисівну Пугачову, донька якої, Христина, мала змогу бачити маму лиш між концертами та гастролями.

Втім, Оля здається зовсім іншою.

Оля Полякова з доньками
Оля Полякова з доньками. Фото взято на просторах мережі.

Вона завжди наголошує на тому, що її родина – це головна цінність, а з доньками вона намагається бути подружкою. З ними подорожує, розважається у торговельних центрах.

Оля Полякова з доньками
Оля Полякова з доньками та чоловіком. Фото взято з простору мережі.

Втім, життя Суперблондинки не таке вже й казкове. В інтерв’ю ютуб-каналу “Connecting Women”, Оля зізналася, що завдяки журналістам зрозуміла, чи відчуває провину перед своїми дітьми.

Жінка зазначила, що не ходить до психотерапевтів тому, що любить дивитися свої інтерв’ю та пропрацьовувати самостійно проблеми, озвучені в них. Так, передивляючись свої бесіди, Полякова побачила, як на камеру докоряє собі за материнство. Втім, зірка обдумала проблему та вирішила, що насправді потрібно дітям:

“Їм потрібна здорова, реалізована не ранена побутом та невдачами мама, яка займається та улюбленою справою горить. Щоб, що? Щоб на неї дивитися та намагатися в результаті стати такою самою”, – розповіла Суперблондинка.

Оля Полякова на інтерв’ю каналу Connecting Women. Скріншот взято з кадру передачі.

Також співачка зазначила, що неможна жертвувати заради всіма своїми здобутками.

Схожі статті