Як виглядає і чим займається рідна сестра Наташі Корольової: співачка Руся повний антипод скандальної зірки

А ви знали, що у Наташі Корольової є рідна сестра? Вона теж співачка, проте з нею шоу-бізнес не знав скандалів. Що відомо про жінку.

Наташа Корольова не раз шокувала прихильників своєю поведінкою, вибором та подробицями особистого життя. З ім’ям цієї жінки пов’язані скандали, як-от інцидент зі зрадами Тарзана. Епатажу артистці додає ще й 75-річна мама, яка взагалі не має комплексів та обожнює шокувати своїх прихильників у мережі.

Легендарні зірки
Наташа Корольова з мамою. Фото взято на просторах мережі.

Втім, у яскравої артистки є ще й сестра, яка стала буквально антиподом співачки. Редакція “Сенсації” знайшла інформацію про родичку Наташі Корольової – Русю, яка є сестрою виконавиці безсмертного хіта “Маленькая страна”.

Співачка Руся

Старша сестра Наташі Корольової також має талант до співів. Її справжнє ім’я – Ірина, проте на сцені вона звикла представлятися, як Руся.

Співачка Руся. Фото взято на просторах мережі.

На відміну від своєї молодшої сестри, жінка сконцентрувала свою творчість навколо української пісні. Вона виступала у Львові на початку кар’єри, а згодом почала давати концерти для нашої діаспори в Великій Британії. До речі, за підсумками Національного хіт-параду Руся визнана найкращою співачкою 1990 року.

Вся родина Поривай у зборі. Руся з правого краю. Фото взято на просторах мережі.

Зірка багато працювала у Канаді. До речі, там була записана платівка з композиціями жінки. Після недовгого перебування в Україні, Ірина вирішила повернутися за океан.

Цікаво, що співачка Руся має громадянство США та Канади. Проте, заміж жінка вийшла не за місцевого Джона, а обрала собі в чоловіки українського автора пісень та композитора Костянтина Осауленка. У шлюбі співачка народила двійко дітей.

Зараз вся її родина проживає у штаті Флорида.

Схожі статті