Анастасія Заворотнюк намагалася позбутися Чернишова, але неочікуваний вчинок коханого привів її до вівтаря

Анастасія Заворотнюк вирішила його покинути, але Петро, як справжній чоловік, зумів кардинально змінити рішення.

Анастасія Заворотнюк є однією жінок, за здоров’я якої, моляться не тільки російські телеглядачі, але й звичайні люди з сусідніх країн. Акторка культового серіалу “Моя прекрасна няня” назавжди завоювала серця прихильників та викарбувалася у їх пам’яті, як доброзичлива, харизматична та майстерна жінка.

Недобрі вчинки акторки

Архівне фото.

Не дивлячись на те, що Анастасія була зірковою коханкою, розлучницею та розбивала чоловічі серця, їй усе пробачали, її любили та шанували. Однак сувора доля піднесла їй жахливий подарунок: діагноз, з яким лікарі не можуть впоратися декілька років. Шанувальники хвилюються та дуже бояться, що актриса може піти так само, як колись Жанна Фріске, яка також боролася з онкологію не один рік.

Архівне інтерв’ю

В одному з архівних інтерв’ю, яке з’явилося в просторах мережі зовсім нещодавно, Анастасія Заворотнюк розповіла, як вчинок її коханого Петра Чернишова змінив її ставлення до їхнього роману. Акторка розповідала, що вона вже вирішила покинути чоловіка, дала йому про це знати та поїхала на відпочинок.

Архівне фото.

Через деякий час він подзвонив їй, повідомив, що летить до неї та попросив у неї декілька годин на розмову. Заворотнюк неохоче згодилася. Коли ж він дістався своєї коханої, він почав вмовляти її скупатися у морі біля причалу. Жінка не розуміла, що відбувається, але все ж таки він зміг її підбити і на це. Фігурист пірнув, а потім дістав дещо, нібито з дна моря. Чоловік підніс коханій обручку та попросив її вийти за нього заміж. Жінка нічого не відповіла. Вони мовчки дійшли до готелю і вже тоді все було ясно – вона згодна, навіть якщо мовчить.

Згодом пара одружилася і насолоджуваласяь шлюбом, аж допоки її стан не погіршився і Анастасія не дізналася про онкозахворювання.

Схожі статті