Маша Полякова потрапила до лікарні та готується до операції: що сталося та наскільки все серйозно

Що сталося з Марією Поляковою та чому необхідне хірургічне втручання?

Маша Полякова – первісток Суперблондинки та Королеви ночі. Вродливій дівчині, яка все більше схожа на свою зіркову матір вже виповнилося шістнадцять.

Самостійна Суперблондинка 2.0

Вона народилася 2 березня 2005 року. Зараз донька суперзірки веде особистий блог, на який підписано понад 140 тисяч осіб. Оля Полякова жартома називає доньку “Суперблондинка. Покращена версія”. З 13 років дівчинка заробляє собі на життя самостійно, рекламуючи різномантні продукти в соціальних мережах. За це вона отримує кілька тисяч доларів на місяць. Хоча серед її аудиторії є й ті, хто регулярно скаржиться на безвідповідальність дівчини, яка забуває вчасно опублікувати куплену в неї рекламу.

Госпіталізація

Старшу доньку Олі Полякової госпіталізували вдень 10 березня з приступом апендициту. Як розповіла дівчина в stories на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, її відвезли в приватну столичну клініку. Маша розповіла, що умови в палаті, де вона опинилася, зовсім непогані. Приміщення досить просторе. У ньому всього два ліжка, зручне крісло, кілька тумбочок і є електрочайник.

Дівчина не полишає своїх підписників ні на мить та посійно розповідає про стан справ.

На даний момент дівчина лежить під крапельницею.

У палаті крім неї нікого немає, тому дівчина розважається, як може. Танцює з крапильнечкою та жартує на камеру.

У відео Маша поскаржилася, що їй хочеться ситно поїсти, і більш за все фаст-фуду, тоді як лікарі їй повідомили, що найближчим часом вона буде “харчуватися” тільки крапельницею.

Схожі статті