Катя Осадча привітала сина з 18-річчям

В української телеведучої двоє синів, народжених у двох шлюбах.

Катя Осадча не любить ділитися фото своїх дітей. Це її правило, яке зірка порушує вкрай рідко. Виняток телеведуча зробила лише заради іменинника. 28 вересня, саме тоді, коли був опублікований знімок, старшому синові телеведучої Іллі виповнилося 18 років.

Катя Осадча зізналась, що Ілля виріс наскільки швидко, що людям, які бачать їх разом під час спільних подорожей, важко повірити, що він син зірки. Судячи з підпису-привітання, телеведучій самій важко повірити у те, що її старший син вже настільки дорослий.

Зауважимо, що син Каті Осадчої, Ілля, подорослішавши, свідомо сам попросив зіркову маму не викладати його фото. Таким чином син відомої ведучої вирішив відмовитися від публічності й намагатися жити звичайним життям.

Також Катя Осадча наголосила, що її син взагалі не любить, коли виставляють його знімки, тому фото зроблене зі спини. На фото телеведуча сидить на березі Дніпра у білій туніці, а волосся зібране у гульку на потилиці. Молодший син Іван одягнений у темно-синю футболку і бежеву кепку, а старший. Ілля, – у смугасту футболку і темно-синю кепку.

 

У підписі під фото теведуча додала зворушливе привітання синові і нагадала, що вона завжди буде поруч з ним.

«Іллі сьгодні 18. Він просить не викладати його світлини, але таку можна 🙂 Мені важко віриться, що час пролетів так швидко і тепер, коли ми разом подорожуємо не всі одразу розуміють які наші родинні зв’язки. Я неймовірно пишаюсь, що Ілля виріс таким цілеспрямованим, розумним, відповідальним, добрим, співчутливим і чуйним. Ілля, 18 – це перший крок у доросле життя, але я завжди поруч і я дуже тебе люблю. Цей день, 18 років тому, був таким самим сонячним, хоча напередодні йшов дощ» – так зворушливо у підпису Катя Осадча привітала свого сина.

Підписники активно прокоментували фото, побажавши імениннику щастя. Ну і, звісно, засипали компліментами ведучу та її родину.

Нагадаємо, що старшого сина Іллю Катя Осадча народила у 19 років, будучи одруженою з народним депутатом України та бізнесменом Олегом Поліщуком. А молодший син Іван народився вже у другому шлюбі ведучої з колегою по цеху Юрієм Горбуновим.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.