Шоумен Андрій Джеджула поділився спогадами про складне дитинство: знущання у школі та суворі батьки

Андрій Джеджула скандалився через насилля та мало хто знає, як важко йому доводилося у дитинстві.

Не так давно Андрій Джеджула став батьком в нього народилася прекрасна донечка. А ще трохи раніше шоумену вдалося оскандалитися на всю Україну: його дружина Юлія Леус, з якою він вже був колись одружений заявила, що Андрій її побив.

Загроза вагітності та скандал

Вагітна жінка потрапила до лікарні з загрозою переривання вагітності. Дівчина стверджувала у мережі, що сталося це через те що у розпалі сварки Андрій Джеджула штовхнув її на розбите скло. Жінку терміново госпіталізували, а згодом вона знаходилася під наглядом. В інтерв’ю Доротеї Андрій чесно відповів, що не хоче коментувати цей скандал і навіть не дивився репортажів, у яких Юлія звинувачувала його у побитті та моральному насиллі. Також чоловік додав, що ніколи не читає ЗМІ, особливо тоді, коли новини стосуються саме його.

Не забув Андрій розповісти про померлу маму, річниця смерті якої була у понеділок.

Важке дитинство

Коли ж мова пішла про дитинство, то виявилося, що в нього воно було несолодким. Хлопець виховувався у дуже суворій та дисциплінованій родині, яка не нехтувала виховними методами, а в школі взагалі страждав від знущань та буллінгу.

“Буллінг у школі – це настрашніше, що може бути”, – зазначив відомий шоумен.

Андрій Джеджула так і не відповів на питання про фізичне та моральне насилля.

Так, чоловік розповів, що він був вимушений тікати від хуліганів, а одного разу застряг серед 15 людей, які начебто погрожували йому. Коли ж один з них дістав ніж, то батько Андрія вчасно втрутився і зупинив заворушення.

Схожі статті