Модна битва ведучих з плюсів. Хто з красунь телеканалу вдягається найстильніше: Вітвіцька, Таран та інші

Їхні наряди оцінюється мільйонами українців кожен день. Хто ж з них вдягається найкраще?

Усім добре відомо, що ведучих програми “ТСН” на каналі “1+1” та “Ранок з 1+1” одягають стилісти, які можуть вірно підібрати наряд та образ для кожного типу зовнішності. Але також не секрет, що у кожної з ведучих є свій особливий стиль, який ми розберемо сьогодні.

Лідія Таран

Лідія Таран є власницею майже модельної зовнішності. Висока блондинка з білосніжною шкірою та струнким станом одразу ж приковує до себе увагу телеглядачів. Характер у жінки міцний та серйозний.

Лідія Таран

Для Лідії у студії завжди обирають елегантні сукні та костюми пастельних тонів (зазвичай однакового кольору). Тобто її образ завжди тотал.

Лідія Таран

Валентина Хамайко

Чорнява дівчина бведе ранкове шоу, яке хоча і є авторитетним ЗМІ, але дозволяє пустувати у плані образів. Для дівчини завжди обирають романтичні повітряні сукні та блузки з неяскравими принтами, які можуть підкреслити романтичність натури журналістки та її ніжне серце.

Валентина Хамайко

Марічка Падалко

Для Марічки Падалки обирають серйозні офіційні костюми та сукні яскравих контрастних кольорів з крупними деталями, вставками або декором: це може бути будь-який виріз, ґудзик чи воротник.

Марічка Падалко

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька є володаркою пишних форм, які при цьому добре вписуються у стандарти  краси. Тому стилісти завжди обирають для неї сукні з глибоким декольте, які можуть підкреслити чуттєвість телеведучої та її жіночність. У брючних костюмах ви можете побачити дуже рідко.

 

Соломія Вітвіцька

Алла Мазур

Алла Мазур є володаркою найсуворішого образу. Для неї завжди обирають темні тони та кольори і піджаки “неохайного” крою. Тобто її костюми виглядають як унісекс, що можливо є правдою.

Алла Мазур

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.