Руслана Писанка стала борцем з онкохворобою, але не поступилася особистим життям: показала зустріч з друзями

Руслана Писанка завжди викликала повагу своїм талантом. Її всі знають, як легендарну ведучу прогнозу погоди, а також українську акторку.

Шоу-бізнес – дуже підступна сфера: з одного боку людина, що добивається тут успіху може отримати визнання, шалені гонорари та нескінченну любов прихильників. Втім, є й інший, сумний бік цієї медалі: проблеми зі здоров’я.

Руслана Писанка, на щастя, хвалиться лише тільки своїми досягненнями.

Руслана Писанка часів ведення прогнозу погоди. Фото взято з просторів мережі.

Телеведуча та акторка ще на початку розвитку українського телебачення підкорила глядача, перш за все своєю нестандартною зовнішністю. Коли на екранах з’являлися худесенькі молодиці зі штучним кольором волосся, прогноз погоди стала вести пишна красуня, що вражала натуральною вродою.

Руслана Писанка. Фото взято з вільного доступу.

Окрім своєї кар’єри, Руслана займається ще й допомогою людям, які опинилися у скрутних ситуаціях. Так, на своїй сторінці у Фейсбуці, жінка розпочала серію публікацій для збору коштів на лікування онкохворої киянки Тетяни Яременко.

Руслана Писанка допомагає жінці. Скріншот взято зі сторінки зірки.

Майже всю зиму артистка привертала увагу до проблеми, звітувала скільки зібрано коштів. До речі, допомагає Руслана Писанка знаходити кошти для Тетяни на трансплантацію печінки.

Можна сказати, що і таким чином люди стають борцями з онкологією. Зараз артистка вирішила приділити трохи часу публікаціям, що висвітлюють її творче та особисте життя.

Руслана дозволила подрузі опублікувати на її сторінці фото із зустрічі з друзями. Скріншот взято з фейсбук-сторінки зірки.

Окрім безлічі концертів, Руслана вміє знаходити час на дозвілля та на дорогих їй людей.

Схожі статті