Знайшлася покинута донька Віктора Павліка, обличчя якої ретельно приховується: що сталося з дівчиною

Віктор Павлік - відомий український серцеїд. Співак чотири рази був одруженим і майже в кожному шлюбі зміг народити дитину.

Віктор Павлік мав дуже буремну молодість. Його романтичний образ, пісні заволоділи серцем не однієї жінки. Проте, сам артист не раз отримував стрілу амура. За все своє життя він чотири рази був одруженим.

Зараз обраницею співака стала його молода концертна директорка Катерина Репяхова, яка вже не перший місяць носить під серцем немовля Віктора. Пара вважає, що стане щасливими батьками влітку.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова. Фото взято на просторах мережі.

Цікаво, що склалося так, що нинішня дружина – молодша за дітей Віктора. Якщо всі знають трагічну долю Павла Павліка та обізнані життям старшого сина Олександра, то про рідну доньку легендарного артиста мало хто чув.

Віктор Павлік з сином Павлом. Хлопець мужньо лікувався від пухлини, втім організм не витримав. Фото взято на просторах мережі.
Олександр Павлік
Олександр Павлік – старший син. Фото взято на просторах мережі.

Втім, єдина про кого мало говорять ЗМІ – це донька артиста. Виявилося, що дівчину звати Христина. Вона веде абсолютно непублічний спосіб життя. Саме тому, її ніхто не знайде у сторіз артиста або на його світлинах.

Народилася донька у Віктора у 1987 році. Дитину йому народила друга дружина, ім’я якої – Світлана.

Єдине доступне фото доньки Віктора Павліка. Фото взято на просторах мережі.

Батько не змушує жінку йти проти своєї природи та шанує її непублічність. Навіть прізвище наступниця легендарного співака змінила: щоправда, це пов’язано зі вступом до шлюбу. До речі, саме Христина ощасливила Віктора, народивши йому онука у 2013 році.

Схожі статті