Олександр Еллерт проявив зневагу до релігії та допустив масного жарту стосовно вірян: всі подробиці

Колись гумор Олександра Еллерта оцінили досвідчені учасники "Квартал 95". Але, останній жарт, опублікований на його сторінці викликає неоднозначні почуття.

Олександр Еллерт став відомим завдяки своєму почуттю гумору та сміливості. Хлопець з Донбасу поїхав штурмувати столичні та Харківські сцени у далекому 2014 році. Йому вдалося домогтися визнання та стати автором легендарної передачі “Вечірній квартал”.

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт на виступі. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, головний здобуток чекав на талановитого шоумена у 2020 році. Всі ми пам’ятаємо, як Олександр Еллерт став учасником проекту “Холостячка”. Серед маститих бізнесменів, акторів, зумів підкорити серце норовливої Ксенії Мішиної лише цей чоловік.

Ксенія Мішина засвітила на відпочинку волохату ніжку: Олександр Еллерт не проти
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на реаліті-шоу “Холостячка”. Фото взято на просторах мережі. 

Навіть коли передача закінчилася, кохання не покинуло цю пару. Ксенія та Олександр без вагань взяли рішення з’їхатися та спробувати жити разом. Навіть діти від перших шлюбів обох закоханих майже одразу подружилися незважаючи на різницю у віці.

Цього року пара вже навіть влаштувала родинний відпочинок та вчотирьох всі відправилися на екзотичний курорт.

Щаслива велика родина Еллерта-Мішиної. Фото взято з вільного доступу.

Ще однією несподіванкою для прихильників реаліті “Холостяк” стало рішення родини завести хатню тваринку. Нею став хом’як. Ксенія Мішина настільки полюбила звірятко, що навіть стала називати його синочком.

Втім, стався казусний момент. Хом’ячок виявився хом’ячихою. З цього приводу Олександр вирішив пожартувати на особистій сторінці в Інстаграмі.

Олександр Еллерт жартує.

Чоловік вирішив врешті-решт поцікавитися, чи можна хрестити тваринку:

“Я ось подумав: а хом’яків треба хрестити? Або вони виростуть і самі виберуть собі віру?” – сказав заради жарту Еллерт.

Схожі статті