Донька Олі Полякової повернулася додому після раптової госпіталізації: танці з крапельницею закінчилися

Ям підтвердилися побоювання лікарів і чи оперували дівчину?

Блогерка та  донька української співачки Олі Полякової показала себе на наступний день після  раптової госпіталізації. Нагадуємо, що 10 березня 16-річної Маші Полякової різко стало погано, через що дівчину забрали в лікарню. Увечері наступного дня блогерка перервала мовчання, повідомивши, що вже їде додому. Відповідним відео вона поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі в Інстаграм.

Повернення додому

На знімках Маша похвалилася радісною новиною: її нарешті відпустили додому. Дівчина зняла, як їде в машині і святкує свою виписку. Так, на кадрах Полякова виглядає дуже щасливою, проте в той же час, втомленою і явно виснаженою.

“Я їду додому!”, – повідомила школярка.

При цьому, її голос звучить незвично. Спочатку повідомлялося, що лікарі підозрювали  апендицит. Однак, судячи з того, що дівчину відпустили додому, ця підозра не підтвердилась.

Скріншот сторінки Маші Полякової.

Напередодні Маша розповіла в сторіз, що пройшла процедуру комп’ютерної томографії, при якій їй вводили контрастну речовину. Пізніше Марія Полякова поділилася ще одним відеороликом зі своєї палати, де вона лежить одна. На кадрах можна побачити, як дівчина в піжамі танцює зі своєю крапельницею під повільну музику.

“Я була тільки що на КТ і мені в кров кольнули щось, щоб її було видно … Це було страшно!”, – зізналася Полякова-молодша.

Дівчину також налякали підозрілі клацання, які вона чула під час самої процедури. Судячи з всього, дівчина більш менш здорова, хірургічне втручання не потрібно і Маша повертається дозвичному темпу життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.