Міка Ньютон кокетливо натякнула, чому прикриває живіт: боролася з онкологією заради мрії стати матір’ю

Міка Ньютон пережила у своєму житті справжнє випробування: жінка подолала онкологію. Цікаво, чи збудеться її найбільша мрія - стати матір'ю?

Співачка Міка Ньютон може стати прикладом для наслідування для багатьох. По-перше, заради кар’єри вона не побоялася ризикнути переїхати у незнайому країну за океан, а, по-друге, мужньо стала до боротьби з онкологією і перемогла.

Міка Ньютон - справжній борець за життя
Міка Ньютон – справжній борець за життя. Фото взято на просторах мережі. 

Оксана (таке справжнє ім’я співачки) розповідала в інтерв’ю телеканалу “Україна”, що не зрозуміла одразу по симптомах, що її організм уражено злоякісними клітинами. Жінка почала шукати проблему у своєму способі життя: спробувала піти на йогу, змінила раціон.

Втім, остаточний діагноз був невтішним: онкологія. Ураженою виявилася статева система. Це був майже вирок, адже шанси на вагітність танули з кожним днем.

Співачці важко ще стримувати емоції., проте Міка Ньютон тримається героїчно. Скріншот взято з програми “Зірковий шлях”.

Попри всі прогнози, лячну інформацію, співачка вирішила боротися за своє життя. Жінка пройшла госпіталізацію та важке лікування. Після всього винагородою за її відчайдушністю стала новина про те, що хвороба відступає, а їй доля дарує шанс відчути радість материнства.

Міка Ньютон
Міка Ньютон. Фото взято на просторах мережі. 

Нещодавно артистка поділилася ще однією гарною новиною: вона пишно зустріла своє 35-річчя. До свята Дня народження зірка влаштувала собі вишукану фотосесію.

Позуючи для Інстаграм-сторіз у сукні, Міка кокетливо посміхалася.

Міка Ньютон показала свій образ до Дня народження. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Цікаво, що тендітна дівчина вирішила обрати не приталену, а вільного крою сукню.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.