75-річна мама Наташі Корольової ніжно притулилася до майже розлученого Тарзана: “Твоя доля радувати жінок”

Мама Наташі Корольової дуже епатажна та самобутня жінка. Вона гарно ставиться до зятя інколи, мабуть, занадто. Давайте подивимося, яке фото показала жінка.

Людмила Поривай з молодих років була яскравою жінкою, душа якої прагнула творчості. Особистість жінки – багатогранна. Вона у молодості буквально не могла всидіти на місці: усе життя працювала на трьох роботах.

Людмила керувала жіночим фольклорним ансамблем в універмазі “Україна”, у Будинку вчителя — хором ветеранів педагогічної праці, потім — хоровою капелою “Світоч”. Ще й була доцентом в Інституті культури.

Людмила Поривай має унікальну вроду. Те, що треба для сцени! Фото взято на просторах мережі.

А ще Людмила виховала двох доньок, які пішли її стопами й також стали займатися музикою. Наташа Корольова має безліч фанатів на просторах СНД, а її сестра, співачка Руся, прославилася у 1990-х. Зараз мешкає закордоном.

Вся родина Поривай у зборі – Людмила в центрі. Руся з правого краю, а Наташа біля свого колишнього чоловіка. Фото взято на просторах мережі.

Втім, інколи поведінка Людмили може й здивувати. Зокрема, не всім подобається, що у 75 років жінка влаштовує собі фотосесії та хизується фігурою на пляжі.

Ефектна та доглянута Людмила Поривай. Фото взято на просторах мережі.

Часто буває, що у коментарях жінку намагаються образити. Нещодавно мама Наташі Корольової опублікувала світлину до привітання свого зятя з Днем народження. Так співпало, що Тарзан святкує іменини 8 березня.

Своєму зятю, який до речі був на межі розлучення з Наташею, вона душевно написала:

“День твого народження 8 березня дивним чином, але визначив твоє призначення в житті – радувати нас жінок”, – написала Людмила.

До речі, зараз Тарзан примирився з Наташею Корольовою. Пара пережила кризу та вирішила не розлучатися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.