Леся Нікітюк під час госпіталізації розповіла вартість її лікування закордоном: сума не для простих смертних

Леся Нікітюк ошелешила всіх новиною про свою госпіталізацію. Зірка відправилася на лікування в іноземну клініку. Що сталося?

Леся Нікітюк давно вже підкорила всю Україну своїм гумором, легкою вдачею та позитивом. Здається, що ця жінка ніколи не буде засмучуватися через дрібниці. Її характер дуже надихає. При всьому цьому, вона ще підкорює всіх своєю простотою, адже навіть попри статус суперзірки телебачення, Леся лишилася дуже близькою до свого глядача.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк на інтерв’ю у Дмитра Гордона. Фото взято з кадру передачі журналіста.

Втім, і у неї бувають моменти, коли потрібно підзарядитися та відпочити від постійного потоку обміну енергією з глядачами.

В Інстаграмі Леся повідомила, що відправляється на лікування. Зірка сфотографувалася на трапі літака у світлому спортивному костюмі та сонцезахисних окулярах. На рейсі Леся вирушає до Стамбулу (Туреччина) на щорічний медичний огляд — про що розповіла сама Нікітюк.

Нікітюк подала дуже гарний приклад того, як потрібно піклуватися про себе та вчасно попереджати всі можливі хвороби. У коментарях схвально поставилися до ідеї та почали штурмувати питаннями:

  • Цікаво! А можна назву клініки?
  • Леся, діліться координатами
  • Скільки коштує обстеження?
  • Дуже цікаво, і неочікувано. Звісно цікавлять подробиці, переваги і недоліки

Потроху на них та схожі Леся почала відповідати у сторіз. Вона обмовилася, що вже витратила 500 доларів на обстеження. Зірка розповіла у публікації, що варто проходити повне обстеження, аби не виникало питань про появу різних хвороб

У вільний час Нікітюк мандрувала Стамбулом та насолоджувалася місцевим колоритом.

Від східної країни наша знаменита білявка просто у захваті.

Схожі статті