|
13.03.2021 09:54

Конфлікт між Наталією Могилевською та дизайнером Тіни Кароль: з якої причини співачка ігнорує чоловіка

Чому дизайнер образив Наталю Могилевську чи зробив він це спеціально?

Дизайнер Жан Гріцфельдт выдкрив всю правду про те, чому на нього образилася співачка Наталія Могилевська. Про це Жан розповів в програмі “Зірковий шлях” на каналі “Україна”, зробивши публічне звернення до Могилевської.

Як відомо, послугами Гріцфельдта користуються такі знаменитості, як Тіна Кароль, Світлана Лобода, Михайло Романова та інші. Дизайнер намагається підтримувати теплі відносини з усіма представниками українського шоу-бізу, але іноді без скандалів, образ та сварок ніяк не обходиться.

Причина образи співачки

Наталія Могилевська – улюблена співачка мами дизайнера. Про це він розповів особисто.  За словами самого дизайнера, вся ця історія його начебто “зачепила”, так як він також є шанувальником творчості Наталії, а ситуація виявилася кепською.

“Пам’ятаю, під час участі Могилевської на одному з телешоу вона написала з пропозицією попрацювати з приводу сукні. А у мене якраз тоді була Лобода, я був в нереально зайнятий. Я кажу: “Наташа, вибач. Не хочу зробити погано. Немає часу”. І вона це сприйняла на свій рахунок”, – поділився Гріцфельдт з журналістами.

Ігнор від співачки

Пізніше під час одного із заходів, що зібрав всіх зірок, Жан підійшов до Могилевської з пропозицією сфотографуватися разом (мама дуже просила), але співачка дуже холодно відреагувала.

“Могилевська розгортається і просто починає розмовляти з кимось. Але я хочу зробити офіційну заяву:” Наташа, я дуже люблю вашу творчість. Давайте попрацюємо. Я думаю, що разом ми могли б зробити щось дуже круте “, – звернувся до артистки Жа