Скандал між Поляковою та Тіною Кароль почав розвиватися у зворотному напрямку: чому Оля ображається?

Оля Полякова хотіла урегулювати конфлікт одразу та з Тіною все не так просто.

Популярна українська співачка Оля Полякова знову була вимушена висловитися щодо конфлікту з Тіною Кароль. Всю цю ситуацію знаменитість прокоментувала в інтерв’ю на YouTube-каналі “СЛАВА +”.

Образа через піар

За словами, весь цей галас навколо їх скандалу був розкручений і занадто перебільшений. Оля Полякова вважає, що поп-діві просто необходно вирішити що робити далі, а саме – ображатися або продовжувати займатися піаром.

Оля Полякова в гостях у Слави Дьоміна

“Це її право”, – зазначила Полякова. Вона додала, що Тіна Кароль може і далі піаритися на всій цій темі навколо їх скандалу або ж пробачити її і відпустити ситуацію.

Нагадаємо, що конфлікт між артистками виник на грунті того, що в ефірі шоу “Маска” Полякова назвала співачку Кароль “відомою плакальницею на похоронах”, після чого їй довелося вибачитися в прямому ефірі на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Там зірка пояснила, що під цим виразом на увазі сумний репертуар Кароль. При цьому саму артистку Полякова дуже любить і ні в якому разі не хотіла жартувати на тему її особистої трагедії.

Рука дружби

Оля Полякова заявила, що завжди добре ставилася до Кароль і ніколи цього не приховувала. Особисто вони не спілкувалися, зізналася артистка, але могли б. Вона розповіла, що нещодавно в програмі “Світське життя” Кароль стояла поруч з нею і говорила в інтерв’ю про “руку дружби”, що чекає на те, що вони почнуть вітатися, а потім розвернулася і пішла.

Нагадуємо, що Тіна Кароль дійсно розповіла Катерині Осадчій, що її хвилює той факт, що Оля Полякова не готова з нею помиритися. Артистка жалкувалася на холодність Суперблондинки та нещирість її вибачень, адже поза камерами вона навіть не вітається з Тіною.

Схожі статті