Єдиний син Софії Ротару показав квартиру, у якій пройшло його дитинство та молодість української Примадонни

Квартира Софії Ротару у Ялті не тільки ностальгія, але й свого роду історія!

Сина Руслана Софія Ротару народила в 1970 році від чоловіка Анатолія Євдокименка, музиканта і продюсера, після двох років шлюбу.

Квартира у Ялті

Спочатку молода родина жила в Чернівцях у батьків чоловіка, а через кілька років їм дали окрему квартиру. Коли хлопчикові виповнилося 6 років, родина переїхала в Ялту. Тут Руслан закінчив школу. Саме цю квартиру чоловік і вирішив показати своїм підписникам. Руслан поділився спогадами та указав на сіреньку скромну будівлю, яка колись була затишною домівкою для хлопчика.

Оскільки хлопчик з дитинства захоплювався технікою, він вступив до Московського автодорожнього інституту, потім перевівся в Севастопольський приладобудівний.

 

Він спроектував особняк батьків під Ялтою, київську квартиру і будинок, заснував власне бюро. Після смерті батька в 2002 році, син Софії Ротару почав допомагати їй у творчості. Він взяв на себе всі продюсерські обов’язки.

Подружнє життя сина Ротару

У 1990 році Руслан Євдокименко познайомився зі своєю майбутньою дружиною Світланою. Її батько був бізнесменом, а сама дівчина вчилася на музичного продюсера. Незабаром закохані одружилися, у них народилися діти, яких назвали на честь дідуся і бабусі – Анатолій і Софія.

Подружжя Євдокименко в шлюбі вже майже 27 років. За цей час вони стали партнерами не тільки в побуті, але і в бізнесі. Подружжя працює на бренд “Софія Ротару”. Руслан займається продюсуванням, а Світлана Євдокименко відповідає за креатив. Вона підбирає вбрання співачці, створює імідж, займається організацією концертів. Син і невістка Софії Ротару також керують сімейним бізнесом – бутик-готелем “Вілла Софія” в Криму. Хоча Руслану Анатолійовичу Євдокименко не вдалося стати співаком, як більшості членам сімейства Ротару, він все ж виявився пов’язаним з музикою.

Схожі статті