Епатажна Катерина Осадча одягла на голову капелюшок з капусти та сама собі здивувалася: “Тепер я бачила все”

Катерина Осадча неабияк здивувала шанувальників новим образом.

Робота Каті Осадчої і її затребуваність в медіа диктують свої умови. У кожному з проектів, які вона веде, яскравий образ телезірки з ефектними даними колишньої моделі став частиною її професійної діяльності. Але якщо для нескінченних світських виходів, ефірів і зйомок для модних видань телеведучій допомагають створювати помітні образи дизайнери і стилісти, щедро приміряючи на неї всі свої найсміливіші фантазії, в повсякденному житті Катя вважає за краще відпочивати вибираючи дуже спокійний та витриманий  одяг.

Знамениті капелюшки

Знамениті капелюшки виділяють Осадчу на будь-якому світському заході, а вона, як досвідчений журналіст, вивідує у зірок їх таємниці. Такої впевненості в собі і вмінню триматися, навіть коли на голові якась неймовірна конструкція, можна тільки позаздрити.

Кількість капелюшків зараз вже важко підрахувати: ведуча постійно поповнює свою колекцію головних уборів новими екземплярами. Вона привозить їх з Італії, Парижа, Канн, Венеції, причому деякі купує навіть на “блошиних” ринках, а деякі дістаються їй в подарунок від дизайнерів, шиються на замовлення або беруться в оренду. Осадча популяризувала капелюшну моду в Україні, і тепер дами набагато охочіше носять головні убори на світських заходах.

Капустяний капелюшок

Так, Катерина Осадча нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram опублікувала кумедне відео з новим капелюшком із капусти.

Саме такий вигляд мала телеведуча у своїх Instagram stories.

Звісно, це був лише фільтр, адже з капусти хоча і можливо створити головний убір, але навряд він буде сидіти так добре, як і 2-D. При цьому  Катерина була абсолютно без макіяжу. Телеведуча сама здивувалася такому творінню у просторах Instagram, але на публіку все ж виклала.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.