У мережі з’явилося фото, на якому Дан Балан дарує великий букет троянд привабливій білявці: Кароль не єдина

Дан Балан виявляється балує коханих жінок.

Людмила Балан – мама молдавського артиста Дана Балана є дуже відомою у межах рідної країни. Жінка – справжня зірка телебачення. Вона ніколи не приховувала, що дуже пишаєтся своїм талановитим сином.

Найкоханіша жінка Дана Балана

Шанувальники добре знають, що у них досить потужний енергетичний зв’язок – вони багато де виступають разом, а Дан в ролі порядного сина ніколи не обділяє маму увагою. Цей раз не став винятком! В одному з фан-акаунтів Тіни і Дана з’явилося тепле фото, на якому Дан подарував своїй мамі розкішний букет червоних троянд. На фото видно, що у 62-річної Людмили буквально сльози на очі навернулися. У кадрі Людмила позувала в світлій сукні з темним поясом, обіймаючи сина. При цьому, Дан був у звичайній білій футболці та спортивних штанях.

Можливо подарунок був приурочений до Міжнародного жіночого дня. Але шанувальники також припустили, що таємний коханий Тіни Кароль просто такий хороший син, тому дарує квіти своїй коханій мамі без приводу.

Нагадаємо, що між Тіною Кароль і Даном Баланом давно відбувається щось дивне, і це помітили всі, хто дивився “Голос країни” в 2019 році. Масла у вогонь підливали самі виконавці, які постійно демонстрували на публіку свої симпатії один до одного. Тоді публіка  заговорила про таємний роман Дана і Тіни. Варто зазначити, що на сьогоднішній день самі артисти не підтвердили чутки про відносини, але це не заважає їх фанатам припускати, що пара давно живе разом і з дня на день зробить офіційне визнання. У мережі з’явилося безліч фан-акаунтів, де розміщуються спільні фотографії Тіни і Дана, а так же знімки їхніх близьких родичів.

Схожі статті