Даша Астаф’єва розповіла скільки коштує її кохання: “Відправляли 600 тисяч доларів кожен місяць”

Даша Астаф'єва розповіла, скільки чоловіки готові віддати за її прихильність.

Співачка, модель, актриса та зірка журналу “PlayBoy” Даша Астаф’єва зважилася на відверту розмову в онлайн – програмі Олі Полякової.

Гроші за …

Так, виконавиця розповіла, що їй неодноразово пропонували гроші за її прихильність та “любов”. А одного разу навіть запропонували 1,5 мільйона доларів за інтимні послуги. Але Даша звісно відмовилася.

“Мені так багато раз це пропонували. Я жодного разу не погодилася. Я постійно боялася, що це зйомки якось передачі, де розводять зірок. В останній раз Юрію Нікітіну (продюсер NIKITA, де співала Астаф’єва) пропонували 1, 5 мільйона доларів, я сказала: “Називайте два”, – розповіла Даша.

Даша також повідала, що їй пропнували гроші просто за те, щоб вона виносила чужу дитину або ж гроші, щоб утримувати її.

“В минулому році, остання пропозиція, воно було найсмішніша. Мені запропонували мене утримувати, відправляти 600 тисяч доларів кожен місяць. Я кажу:” Почекайте, що я повинна робити? “. Це реально конкретні гроші. Бо щоб заробити такі гроші, я не знаю що треба робити. Невже вам потрібен тільки інтим? Мене це якось збентежило, я до сих пір вважаю що це все передачі, де розводять “, – зізналася артистка.

Також Даша поділилася, що одного разу їй запропонували мільйон доларів, щоб вона народила дитину і обов’язково хлопчика.

Нагадуємо, що Даша неодноразово називалася найбажанішою жінкою України. Про спільне життя з нею мріяв сам Х’ю Хефнер, але те що відмовилася через умови та можливо, особисті переконання. Її знають не тільки в Україні, але й по всьому світові. Адже її тіло вважається неймовірно привабливим та естетичним.

Схожі статті