Суддя шоу “Голос країни” Надя Дорофеєва посварилася зі свекрухою: чим зірка не догодила жінці

Навіть зірки сваряться з свекрухами...

Володимир Дантес показав, як його дружина, успішна співачка, подопічна Потапа та суддя шоу “Голос країни” Надя Дорофєєва готували на кухні з його мамою на кухні.

Маслениця та сварки

На кадрах Володимир показав робоче місце на кухні, де Надя з мамою готували смачні млинці з різноманітною начинкою. Дантес продемонстрував нарізані гриби, сковорідку зі смаженою цибулею, а після млинці, які пеклися на плиті. Це і стало причиною непорозуміння між головними героїнями відеоролика, який Дантес опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Як можна зрозуміти, колишня вокалістка музичного гурту “Время и Стекло” Надя Дорофєєва разом з мамою свого чоловіка Володимира Дантеса готує святковий стіл, адже сьогодні в Україні останній день свята Маслениці, який тривав з 8 по 14 березня. Всім добре відомо, що традиційною стравою в цей день є саме млинці, які й готували зіркова свекруха та невістка.

“Невістка зі свекрухою сперечаються про розмір”, – дописав відео Дантес внизу публікації.

До речі, Володимир хоча й давно не займається творчістю на рівні зі своєю дружиною, але є популярним в соціальній мережі Інстаграм, тому самі цікаві та популярні ролики з участю співачки викладаються саме на його акаунті.

“Ну де ж вони товсті, вони …”, – сказала в ролику Надя про млинці.

Нагадуємо, що нещодавно Надя Дорофеєва опублікувала фото в екстремальному чорному міні-костюмі, який створює виріз у вигляді ромба на животі співачки, в капелюшку з вуалеткой і стильних чорних ботильонах з тупим носком.

Схожі статті