Головний вовк країни Олег Винник проміняв дружину на молоду вокалістку: Таюне прийдеться дуже не солодко

Хто стала обраницею повелителя вовчиць та чому саме вона?

Український співак, повелитель вовчиць і улюбленець українських жінок Олег Винник дуже непублічний в питанні свого   приватного життя та особистих стосунків. Подейкують, що серце чоловіка зайнято таємною дружиною та бек-вокалісткою Таюне і нібито в них давно народився син Юліан. Однак Олег цієї інформації не підтверджує. А питання, чи вільно його серце, давно вже бентежить мільйони відданих прихильниць творчості артиста.

Обраниця

Те, що артист представив свою обраницю, стало справжнім успіхом – нехай мова йде лише про створення нового дуету.

Так, в публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олег Винник зробив оголошення про робоче знайомство і співробітництво з української вокалісткою Еліною Іващенко.

“Друзі, одна з інтриг розкрита! Трохи більше року тому я познайомився з чарівною дівчинкою, талановитої вокалісткою – @ elina.ivashchenko_official, яка згодом стала переможцем “Х-фактора” та “Слов’янського базару”. І сьогодні я хочу підтримати її на музичному шляху. На моєму концерті в Броварах відбулася live-прем’єра нашого з Еліною дуету. Чекайте студійну версію композиції “діаманти” незабаром”, – розповів Винник підписникам в публікації, в якій також відповідні розміщені фотографії з події.

Нагадуємо, що Олег Винник нещодавно посів місце в одному з тренерських крісел в музичному талант шоу “Голос країни” і зараз активно тренує учасників своєї команди. Виконавець виявився дуже строгим суддею та вчителем, який бурхливо та пристрасно підходить до питання тренування вокалістів та просування їх у змаганнях.

Схожі статті