Де живе Оксана Марченко? Розкішний маєток дружини Медведчука більше схожий на музей

Оксана Марченко - неймовірно заможна жінка і будинок має відповідний.

Будинок, де офіційно зареєстровані Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко знаходиться на вулиці Медвинській, але це не єдиний будинок, де проживає подружжя і дещо скромніший за той, де вони офіційно проводять свої дні.

Будинок на вулиці Медвинській

Однак, саме у цьому будинку Оксана Марченко найчастіше фотографуються, та саме звідти зазвичай спілкується зі своїми підписниками демонструючи заможний інтер’єр.

Оксана Марченко фотографується у власному будинку.

Майно

Медведчук зазначив, що у його власності 6 ділянок землі та 2 будинки. Його дружина володіє 11-ма земельними ділянками та 3-ма будинками. Подружжя володіє майже двома десятками елітних автомобілів та задекларували десятки предметів розкоші – одяг від топбрендів, годинники, прикраси, спортивне обладнання, меблі, антикваріат, стародруки та картини. Компанії, зареєстровані на дружину Медведчука в Росії, переважно займаються газовою і нафтовою сферою.

Віктор Медведчук має дещо розкішніший маєток у Пущі-Водиці під Києвом. За даними проєкту “Наші гроші”, загальна площа резиденції – близько 3 тисяч квадратних метрів, вона розташована приблизно за 5 кілометрів від Межигір’я.

Маєток подружжя в передмісті.

Навесні 2019 року, коли журналісти “Бігус Інфо” дроном знімали державні дачі, розташовані та територіях, що перебувають у власності Державного управління справами, їм довелося мати справу з охоронцями Медведчука – територія ДУС впритул межує з маєтком Медведчука.

Варто також відзначити, що весь периметр навколо будинку Медведчука і Марченко патрулюють люди спортивної статури.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.