Тендітна зірка “ТСН” Марічка Падалко ледь не розлучилася з чоловіком через незвичайну причину. Усі деталі

Як розлучення милої телеведучої продемонструвало її сталевий характер...

Українська тележурналістка, зірка плюсів Марічка Падалко поділилася подробицями особистого життя з чоловіком-депутатом, Єгором Соболєвим.

Гучна новина про сварку та розлучення

Українська теоеведуча Марічка Падалко та її чоловік, депутат партії “Самопоміч”, Єгор Соболєв розповіли в інтерв’ю Каті Осадчій в програмі  “Світське життя” про те, що раніше у них були конфлікти на політичному ґрунті. Марічка згадала про один з випадків, коли вона з чоловіком сильно посварилася і відправилася на батьківські збори. Під час зборів, переглянувши стрічку новин в Facebook, вона побачила заголовок: “Соболєв змушений піти з дому”.

Реакція

За словами ведучої, вона спокійно відреагувала на цю інформацію і наголосила, що іноді подружжю потрібно побути наодинці самим з собою і заспокоїтися. В ту ніч Єгор не ночував вдома і провів ніч в готелі зі своїми однопартійцями.

“Однопартійці пустили мене в готель Київ, де живуть депутати. Я провів там одну ніч. А вранці ми поговорили з Марічкою. Мені потрібна кохана дружина, мені потрібна коханка, мені потрібна мати моїх дітей. Мені не потрібен виборець, у мене виборців на роботі вистачає “, – розповів Єгор.

Після конфлікту подружжя намагається не обговорювати вдома тему політики і лаятися по дрібницях. Марічка ж натомість, поділилася з шанувальниками власним секретом щасливого сімейного життя.

“За 10 років я зрозуміла, що головне – це підтримувати чоловіка і надихати в тому, чим він хоче займатися. Якщо це не робитимеш ти, це буде робити хтось інший”, – зазначила жінка.

До речі, саме тоді поширилися чутки про їхнє розлучення через розрізненість політичних поглядів.

Схожі статті