|
15.03.2021 10:48

Алла Пугачова засвітилася на молодіжній вечірці у мікрошортах: на восьмому десятку втратила останній сором

Алла Пугачова завжди вражала своєю епатажністю. Нескромна Примадонна навіть у 70 років вміє звертати на себе увагу.

Алла Борисівна з молодих літ помітно вирізнялася на сцені: рудоволоса жінка з надзвичайно сильним голосом змогла поєднати у своїй творчості простоту вітчизняної пісні та модні мотиви закордонних треків.

Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі.

Зараз Примадонна вже давно не гастролює та не дає великих концертів, втім і забути про себе не дає прихильникам. Нещодавно вона з’явилася на вечірці блогерки-мільйонника, яка святкувала День народження. Алла Борисівна своїм стильним виглядом обскакала навіть перших красунь, яких туди запросили.

Як Примадонна відгуляла вечір серед молоді?

71-річну співачку було запрошено разом з чоловіком на святкування Дня народження блогерки та популярно ведучої тревел-шоу “Орел і Решка” Анастасії Івлеєвої. Варто зазначити, що легендарна артистка знайома з дівчиною вже давно, адже Максим Галкін знімав разом з нею новорічне шоу.

Алла Борисівна ще раз підтвердила, що Примадонна у цього шоу-бізнесу є лише одна. Фото взято на просторах мережі.

Варто зазначити, що святкування проходило у стилі “кібер-барокко”, саме тому Алла Борисівна надала перевагу об’ємним аксесуарам та поєднанню золотого та чорного кольорів. Свою зачіску співачка вирішила прикрасити обідком у футуристичному стилі.

Вразило те, як сміливо зірка вирішила вдягнути короткі шорти, які прикрасила згори ще й прозорою спідницею. Навіть на восьмому десятку артистка не соромиться своїх ніг! На цій світлині видно, що й Максим постарався бути у такому самому стилі, як і його кохана:

Алла Борисівна, як завжди на висоті!