НеАнгел Слава Камінська здивувала ставленням до партнерки по дуету: подруги чи злісні суперниці?

Слава Камінська завжди справляла враження жінки з сильним характером. Нещодавно вона розповіла про те, що її дует розпався, цікаво через кого?

Слава Камінська. Справжня рокова красуня, яка пережила на сцені злети та падіння, а в особистому житті – неймовірне кохання, появу дітей та гучне розлучення.

Слава Камінська відкрито ігнорує правила дорожнього руху
Слава Камінська. Рудоволоса красуня. Фото взято на просторах мережі.

Коли вона офіційно змінила статус з дружини на розлучену, її чоловік, пластичний хірург Едгар Камінський, буде розповідати, що причиною розриву їх стосунків стали постійні ревнощі з боку Слави. Сама ж жінка скаже, що з колишнім розійшлася мирно, проте інколи у вирі емоцій дає собі волю висловити йому навіть негатив.

Якою Слава Камінська є у роботі?

Її кар’єра та становлення, як артистки відбулося під час участі у гурті “НеАнгели”. Разом з партнеркою по колективу, Вікторією, жінки виступали на сцені 15 років.

Гурт “НеАнгели” . Фото взято на просторах мережі”.

Слава та її колега Вікторія Смеюха почали свою кар’єру у 2006 році. Тоді продюсер Юрій Нікітін вирішив створити нестандартний жіночий дует, де б популярні пісні виконувались не звичними для слухачів сопрано, а надзвичайно низькими голосами. До речі, в обидвох співачок діапазон сягає контральто, що вважається найнижчим жіночим голосом.

Слава Камінська
Слава Камінська. Фото взято на просторах мережі.

Актуальність появи такого дуету була зумовлена тим, що лідер жіночих колективів “Віа ГРА” вже втрачав популярність.

У прощальній публікації Слава розповідала, що з Вікторією вони ділили все навпіл і вона дуже вдячна долі за таку колегу. А нещодавно дала зрозуміти підписниками, що стосунки з екс-напарницею були відмінними.

Слава Камінська розповіла про стосунки з Вікторією. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Схожі статті