Катя Осадча ховала вагітний живіт до останнього: як дружина Горбунова виглядала під час другої вагітності

Катю Осадчу не раз підозрювали нині у вагітності. Редакція "Сенсації" знайшла світлини, де телеведуча не приховує живіт.

Катерину Осадчу можна вважати найбільш успішною телеведучою. Без неї неможливо уявити передачу “Світське життя” та “Голос країни”. Білявка змогла себе реалізувати не лише у кар’єрній сфері, а й в особистому житті.

 Катерина Осадча вразила шанувальників дивним образом.
Катерина Осадча вражає шанувальників дивним образом. Фото взято на просторах мережі. 

У 2017 році жінка вийшла заміж за відомого телеведучого Юрія Горбунова. Пара разом працювала на зйомках вокального шоу, але, як стверджують зірки, почуття у них виникли значно раніше, просто вправно їх приховували.

Катя Осадча і Юрій Горбунов
Катя Осадча і Юрій Горбунов. Щасливе подружжя. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, яскраву жінку ще до весілля у 2016 році почали підозрювати у вагітності. Це був час, коли Осадча багато працювала з Горбуновим, разом відвідувала світські заходи, проте відмовлялася коментувати їх стосунки.

Тим не менше, допитливі телеглядачі стали помічати зміни у фігурі та стилі телеведучої – це і породило чутки про її вагітність. І хоча сама Осадча ніяк не коментувала новини, у мережах не вщухали дискусії. Ось кілька її архівних фотографій з тих часів:

Втім, згодом приховувати факт того, що вона носить під серцем немовля Юрія стало неможливо. Катерина Осадча вирішила потішити своїх прихильників знимками з вагітних фотосесій.

Вагітна Катерина Осадча. Фото взято на просторах мережі.
Вагітна Катерина Осадча. Фото взято на просторах мережі.

Народило подружжя синочка. Назвали Іваном.

Щасливе подружжя Каті Осадчої та Юрія Горбунова з маленьким сином. Фото взято на просторах мережі.

Втім, показувати його обличчя або присвячувати його життю окремого блогу, як це робить багато зірок, подружжя не планує.

Схожі статті