Як Тіна Кароль познайомилася з Євгеном Огіром: роман, який став сенсом життя та натхненням для співачки

Історія кохання Тіни Кароль - це несамовита драма життя, з якою під силу впоратися не кожній жінці. Давайте дізнаємося, як починалися стосунки Євгена та Тіни.

У 2007 році більшість оточення Тіни Кароль знали співачку більше, як Тетяну. Її кар’єра стрімко набирала обертів, проте в один момент виникла потреба змінити продюсера. Олег Чорний, який на той момент займався творчістю дівчини, не мав бажання з нею співпрацювати.

Тіна Кароль
Тіна Кароль на початку своєї кар’єри. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, Тетяна Ліберман навіть і не думала зупинятися. Ще пак: її талант визнала сама Примадонна, а Україна висунула її, як гідну артистку на Євробачення. Співачка познайомилася зі своїм майбутнім продюсером і чоловіком у 2007 році на каналі М1.

Навряд чи це була любов з першого погляду – Тіна Кароль дуже розгубилася, побачивши Євгенія і навіть відчула якийсь тиск, а Огир, своєю чергою, майже не звернув уваги на артистку, оскільки був зайнятий.

Молоді люди почали співпрацю, а згодом зрозуміли, що закохалися один в одного.

Тіна Кароль
Тіна Кароль та її чоловік Євген Огір. Пара побралася у 2008 році. 

До речі, церемонія шлюбу була таємною. У Євгена за плечима вже був шлюб і Тіна про нього знала. Більше того, у чоловіка навіть вже на момент знайомства зі співачкою була дитина. Втім закохану жінку цей факт не зупиняв. Вона була готова прийняти свого Євгена з будь-яким минулим та вчинками.

Влітку 2008 року пара вирішила обвінчатися. Проте, під час церемонії стався казус: від свічки загорілася фата співачки.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір на церемонії вінчання. Фото взято на просторах мережі. 

Багато хто вважає, що це і стало прикметою подальшого розвитку трагічних подій: Євген захворів на рак шлунку, а згодом Тіна стала вдовою…

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.