Гучний конфлікт між Галкіним та Сєдоковою. Чому зірки посварилися та у чому Анна звинувачує гумориста?

Чому Анна не закінчила розмову з Максимом, встала та гучно пішла?

Новий випуск програми “Сьогодні ввечері” дві неілі тому на Першому каналі був присвячений сучасним “Попелюшкам” – зіркам, які дісталися вершин власною працею і цілеспрямованістю.

Серед запрошених гостей Максима Галкіна були присутні Тетяна Васильєва, Ірина Безрукова, Марина Федунків, Ольга Бузова, Марина Юдашкіна та інші відомі персони. Кожній з них присвячувався сюжет, що розповідає їхні унікальні історії.

Що не сподобалося Анні?

У ролику про Анну Седокову, яка колись починала свою зіркову кар’єру як “ВІА Гри”, йшлося не тільки про її творчість, але і про особисте життя, оскільки вона у співачки дуже насичена. Автори сюжету перерахували всіх чоловіків артистки: футболіста Валентина Белькевича, якому вона народила дочку Аліну, бізнесмена Максима Чернявського – батька її доньки Моніки, Артема Комарова, від якого з’явився на світ син співачки Гектор. А в даний час Анна, як відомо, одружена з баскетболістом Янісом Тімом, який молодший за неї на 10 років.

Після перегляду сюжету артистка іронічно зазначила, що тепер вона сміливо може відкривати курси “Як вийти заміж”. А Галкін пожартував, що, швидше за все, її курси будуть називатися “Як розлучитися”.

Засмучена перерахуванням в ефірі її невдалих шлюбів співачка після жарти ведучого назвала сюжет про неї упередженим і заявила, що він таврує не тільки її, але і всіх жінок, які розлучаються.

Виправдання Максима

Максим Галкін намагався звернути увагу Анни на те, що обговорення особистого життя відомої людини – це побічний ефект популярності, і порадив їй ставитися до нього спокійно. Він запропонував артистці подивитися відео з інтерв’ю її свекрухи, яка дуже добре відгукується про свою невістку. Але Седокова заявила, що після того сюжету абсолютно недоречно показувати маму її чоловіка, найсвятішої людини, і демонстративно пішла зі студії Першого каналу.

Через неділю Анна заявила, що йшла на шоу про жінок, що “зробили себе самі”, а не вивертати купу брудної білизни. Галкін точку зору Анни не зрозумів і здається перемир’я не очікується.

Схожі статті