Дантес зізнався у тому, що закохався в іншу людину: об’єкт любові співака зовсім не схожий на його дружину

Володимир Дантес виявляється закоханий не тільки в Надю Дорофеєву.

Колись Надя зізналася, что закохана в зачіску и ніс Володимира, а тому з тих пір постійно забороняє коханій людині робити коротку зачіску. Володимир, в свою чергу, був підкорений дуже безпосередньою дитячою реакцією Наді на все навкруги, а також красивими очима співачки. Цікаво, что на момент знайомства з Дантесом Надя страждала від проблем зі шкірою и аж ніяк не відчувала себе впевненою.

Нове кохання Дантеса

Чоловік української виконавиці Володимир Дантес частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 620 тисяч осіб.

Зовсім нещодавно він викладав публікацію, в якій говорив про те, що “реально” не розуміє, як можна провести день без смартфону. Одна хотів би спробувати це. А зараз в його Stories з’явилася фотографія, на якій він постав з голим торсом, в джинсах і капцях з білими шкарпетками.

Артист натякає, що після 1-го прийому їжі його торс зникає.

“Проходив повз дзеркало і закохався. Якщо хочете красиву фотку, ранок найкращий час для цього”, – написав Володимир Дантес в дописі до публікації.

Після цього співак поділився відео, в якому намагається взаємодіяти зі своєю аудиторією. Під час сніданку він почав записувати відео, в якому вирішив поцікавитися у шанувальників, ніж вони снідають.

“Доброго ранку, ще раз. А скажіть, ось чому ви снідаєте. У мене тут яєчня з помідорами і хлібець. Розумію, цікаву розмову від ранку, але що є, то є”, – говорить Володимир Дантес.

Нагадаємо, чоловік Дорофеєвої Дантес зізнався без чого йому складно уявити день: і це не Надя. Артист розповів, що днями йому довелося подивитися цікавий фільм, який змусив його замислитися.

Схожі статті