|
17.03.2021 20:15

Вагітна Катерина Осадча намагається не привертати увагу, але цікаве положення вже не приховаєш за одягом

Катя стала надто ховати живіт під дбало підібраним одягом, але фанів не проведеш.

Популярна українська телеведуча Катя Осадча показала, як проходить її підготовка до зйомок. Спочатку вона позувала в гримерці, а потім показала розкішний спосіб в ліфті.

Катя Осадча часто ділиться з шанувальниками новинами з-за лаштунків. Зірка показала кілька нових кадрів, якими зацікавила передплатників.

Фотографії, які можуть підлити масла до вогню

На одній з фотографій провідна позувала, сидячи в гримерці, в той час, як стиліст робив їй зачіску. Зірка вирішила зробити селфі на телефон. Катя зображена в телевізійному вбранні, а також бачимо у неї теплий напій.

Катерина Осадча останнім часом надто полюбила одяг “під груди”, а обтяжуючі сукні виділяють Катін животик.

“Наш марафон триває. Скоро покажемо дещо цікаве. Чекайте!”, – підписала фото Осадча.

На другому фото Катя зробила фотографію в ліфті. Вона позувала в стильному брючному костюмі коричневого кольору, який поєднала з туфлями-човниками в тон на підборах. Образ зірка доповнила красивим капелюшком.

На обличчі вона зробила макіяж з акцентом на очах, а волосся вклала в голівудські локони. Серед аксесуарів образ доповнювали підвіска на шиї і чорна захисна маска.

Нагадуємо, що у 2017 році шанувальників і пресу вразила раптова новина: Катерина Осадча вагітна і виходить заміж за батька своєї дитини – актора Юрія Горбунова. Причому новина ця поширилася не волею папараці, а за бажанням Катерини. Щасливі майбутні батьки стали учасниками сімейної фотосесії, в якій яскраво-червону сукню підкреслювало круглий живіт Осадчої.