Представниці українського шоу-бізнесу, які берегли себе до шлюбу: Саніна, Бужинська, Цибульська та інші

Деякі представниці шоу-бізнесу доводять своїм прикладом, що стереотипи про них не мають жодного сенсу.

Наталія Бережна

Українська акторка зізнається, що зберігала себе до весілля не тому, що саме так хотіла, а через серйозний контроль своєї матері, від якого дівчина в результаті таки втекла.

Наталія Бережна

І втекла вона не до самого кращого чоловіка. Наталія стала нареченою у 18 років і була впевнена, що нарешті позбавилася безглуздого та тотального контролю. Але, як виявилося, все тільки починалося. Її чоловік був тираном і не соромився займатися фізичними та моральним насиллям.

Катерина Бужинська

Катерина Бужинська познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, коли їй було всього 14 років. Її чоловік був старший на 20 років. Величезна і страхітлива різниця у віці.

Катерина Бужинська

Співачка зізнається, що він був холодним та зовсім не давав любові. Але на той час їй здавалося, що її кохання все перетерпить. Катерина не приховує: її батьки були у шоці від її вибору. Її обранець також був продюсером і саме це зіграло остаточну роль у її рішенні покинути його: вони знімали кліп, у якому Катерина настільки виснажилися, що втратила свідомість. Наступного дня жінка пішла.

Ольга Цибульська

Ольга Цибульська відверто розповідає, що вступила у серйозні стосунки, коли їй було 24 роки.

Оля Цибульська

Але вона не скільки про це не шкодує. Адже вона усе продумала до деталей і дуже задоволена тим вечором. Тепер той чоловік є її родиною і разом вони виховують прекрасного сина Назара.

Юлія Саніна

Першим чоловіком Юлі став її колега та член колективу. Тоді дівчина була до безтями закохана і їй доводилося терпіти неприємні речі. Але зараз Юля розповідає, що усе змінилося.

Юлія Саніна з чоловіком.

Також співачка розповіла, що у них шлюбі була величезна криза, через яку вони мали шанс не пройти. Народження дитини, гастролі, зйомка накладали неймовірно нагрузку на психіку обох музикантів, і у якийсь момент вони вирішили щось змінювати. Питання стояло ребром: або розлучатися, або врятувати стосунки. Пара вибрала другий варіант.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.