Як виглядає мати зірки 1+1 Лідії Таран: телеведуча показала 70-річну жінку, яка колись подарувала їй життя

Лідія Таран опублікувала серію фотографію зі своєю мамою, приурочену до її дня народження.

Лідія Таран народилася в нашій столиці в родині журналістів. Здавалося б, ця професія їй на роду написана, але вона її зненавиділа з дитинства і була впевнена, що стане ким завгодно, але тільки не журналістом. А все тому, що батьків практично ніколи не було вдома: і дівчинка вкрай мало проводила з ними часу, адже ті постійно були зайняті по роботі і на відпочинок часу просто не мали.

Як виглядає мама Лідії Таран

Українська телеведуча Лідія Таран привітала маму з 70-річчям і показала шанувальникам  різноманітні фото з нею.

Так, Лідія Таран в четвер, 18 березня, привітала маму Марію Гаврилівну з днем ​​народження. Жінці виповнилося 70 років.о

“Їй завжди ніколи! Ночами вона пише вірші і пече пироги. (Не дай Бог, внуки будуть голодними ) Вранці вона йде на мітинг, тому що країна ж в біді! Днем її чекають грядки, так як огірки і помідори самі не виростуть ! Вічна оптимістка, революціонерка і рятівниця! Мамусі сьогодні 70! Я щаслива, що до сих пір можу ось так на ручках у неї посидіти. і відчувати – донечкою “, – написала Таран і додала хештеги.

Нагадуємо, що після розлучення з Доманським пройшло вже майже 10 років, але дівчина так і не вийшла заміж. Більш того фактично вона не була помічена в парі з яким би то не було чоловіком – плітки зазвичай будуються на фото, на яких вона просто з’являється поруч з молодими людьми. Робити такі фото по роботі їй трапляється часто. Можливо, у чарівної блондинки є романтичні стосунки, але тепер вона вважає за краще, щоб про них ніхто не знав, щоб її прес-служба не вказувала графу сімейний стан – звичайно ж має на це право.

spot_img

Схожі статті