Відома українська ведуча Маша Єфросиніна “образилася” на Володимира Дантеса через текст нової композиції

Володимир Дантес написав цікаву пісню, аде дещо не врахував.

Співак, блогер і телеведучий Володимир Дантес, який раніше з’явився в несподіваному образі в кліпі “Якби”, презентував відео на нову пісню “SASHA”.

Про що нова композиція

У ній співак з іронією розповідає про те, що переживають дівчата після розставання зі своїми коханими: кардинально змінюють життя, роблять каре або танцюють до ранку в клубі “під мінімал”.

Режисером роботи став Леонід Колосовський. У новому кліпі співак вперше показав глядачам будинок, в якому живе з Надею Дорофеєвою. У відео Дантес зіграв самого себе, але в абсолютно різних образах. Тому і місцем для зйомок обрали будинок артиста. Кліп, як і сам трек, вийшов в дусі 2000-х. У відео співак змінив 21 образ: не з’явився в леопардового шубі і брюках зі зміїним принтом, з синтезатором і з електрогітарою. В ході зйомок артист переодягався 36 разів. В кінці відео з’явилася Надя Дорофєєва.

Співавтором пісні став Потап, а ім’я для треку співак вибрав через голосування в сторіз, яке він провів в своєму Instagram.

Реакція Єфросиніної на назву пісні

За словами музиканта, саме Instagram-аудиторія допомогла визначитися з назвою. Пісня була написана близько року тому, потрібно було тільки вставити пропущене ім’я.

А співачка Джеррі Хейл і телеведуча Маша Єфросиніна впевнені, що пісню варто було б назвати “Маша” і разом підкололи Дантеса.

Нагадаємо, Володимиру Дантесу і Наді Дорофєєвої запропонували записати новий хіт, тому що старий – “Любіть один одного” – вже набрид.

Схожі статті