Павло Зібров мітить на місце Головного вовка країни та переспівує Олега Винника: як відреагувала Таюне

Павла Зіброва вже давно зарахували до когорти легендарних співаків. Втім, схоже йому такої слави замало. Дізнайтеся чому артист захотів стати Олегом Винником.

Павло Зібров став справжньою легендою українського шоу-бізнесу. Чоловік зарекомендував себе, як талановитий співак ще у 1990-х і не здає своїх позицій навіть зараз. Павло активно займається контентом на своїх сторінках у соціальних мережах. Наразі, лише в Інстаграмі його читає понад 85 тисяч користувачів.

Павло Зібров активно веде свою Інстаграм-сторінку.

Втім, і це не кінець його бурхливої діяльності. Так, як зараз у карантинний період неможливо зібрати повноцінний концерт або влаштувати творчий вечір, співак бере участь у популярних проектах на телебаченні.

Дійсно, його поява – справжній сюрприз не тільки для шанувальників, а й для молодих поколінь, адже Павло став справжнім інтернет-персонажем для юних користувачів.

Павло Зібров
Павло Зібров. Фото взято на просторах мережі.

Чи насправді вирішив Павло Зібров скласти конкуренцію Олегу Виннику?

Немає сумнівів, що Олег Винник зараз користується шаленою популярністю. Артист настільки став впізнаваним, що його зробили об’єктом наслідування у новому шоу “Ліпсінкбатл”.

Сутність проекту полягає в тому, що зірка має зробити влучну пародію на іншу знаменитість. Павлу Зіброву випало нелегке завдання: він мав точно скопіювати Повелителя вовчиць. Про свій перформанс розповів артист у програмі “Сніданок 1+1”

Співак навіть тегнув самого Олега Винника з проханням оцінити його перевтілення. Втім Головний вовк країни ніяк не відреагував на провокативну публікацію з боку Зіброва.

Цікаво, що у шоу “Ліпсінкбатл” пародію на чоловіка Таюне вже робила і талановита Ксенія Мішина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.