Де живуть Віра Брежнєва та Меладзе: при всіх своїх можливостях обрали для життя невеликий особняк співачки

Подружжя має нерухомість навіть в Італії, але вирішило проживати у більш скромному житлі, яке належить Вірі.

Котеджне селище “Міленіум парк” на Новоризькому шосе – це справжнє місто-сад, яке було штучно створено з самого нуля. 30% території займають зелені зони, а саме 5 парків, 4 озера, п’ятикілометровий водний канал, а також прогулянкові алеї з кованими лавками і альтанками. Саме там і проживає відоме подружжя: Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе.

Знімок елітного комплексу з неба.

Майно зіркової пари  а інтер’єр дому Віри

До недавнього часу виявити актуальні фотографії сімейного гніздечка Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе було майже неможливо. ЗМІ було відомо лише те, що пара має загальну нерухомість в Італії в Форте-дей-Мармі і Києві, але в основному проживає в елітному підмосковному селищі “Міленіум-парк” в особняку, який співачка придбала в 2013 році.

Саме так виглядає домівка Брежнєвої.

У розділі сторіз на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм співачка показала свій розкішний камінний зал. Як ми можемо побачити, Віра вважала за краще елегатний неокласичний стиль і стриману бежеву гаму.

Інтер’єр будинку виглядає розкішно.

Цікаві деталі інтер’єру: маленький білий рояль, золоті вазони, білі світильники і кавовий столик з шахівницею.

З лівого боку камінної зали у зіркової пари знаходиться вітальня, а на останньому поверсі Костянтин Меладзе облаштував домашню студію, де пише пісні, не порушуючи правил самоізоляції. До речі, тут пара влаштовує і міні-концерти для підписників, в певно саме ця кімната світиться на акаунтах обох знаменитостей найбільше, адже обидва займаються творчістю і воліють ділиться ним з шанувальниками.

Схожі статті