Оля Полякова розповіла, як ставиться немолодий чоловік співачки до її творчості: “Розбив молотком телевізор”

Коли Оля Полякова починала свій творчий шлях, то епатувала на кожному кроці. В архівному інтерв'ю співачка розповіла про реакцію її чоловіка.

Зараз Суперблондинка є зіркою у рідній Україні. Їй не поборі кг піар та епатаж, щоб квитки на її концерти розліталися. Але так було не завжди. У архівному інтерв’ю, яке нещодавно з’явилося в мережі, Оля розповіла Аллі Крутій про свої скажені ідеї та реакцію чоловіка на її творчість.

Епатаж на шоу “Народна зiрка”

Ольга Полякова з першого ефіру шоу “Народна зiрка” радувала око і розбурхувала розум своїми нарядами. По суті, не так важливо було, що вона говорила, глядачі з нетерпінням чекали нового ефіру, щоб побачити, у що її одягнуть цього разу.

Оля Полякова у розмові з Аллою Крутою.

В минулому Олі доводилося приміряти на себе костюми з в’язальних ниток, з човникових сумок, з газет, бути в проміжних образах між яйцем і курчам і шаховою фігурою і дошкою.

Більш за все Оля Полякова пишається саме цією сукнею.

Але, під час одного з ефірів Полякова здійснила справжній переворот в українській індустрії моди: Оля приміряла на себе вбрання зі справжнього сала, яке не було ні тільки використано як вихідний матеріал для сукні, а й височіло величезною короною у неї на голові. Весь туалет, як і годиться справжній гламурної блондинки, був прикрашений величезними стразами. Можливо, що навіть від Swarovski, але думаю, що загиблої заради такої високої мети свині, все одно було приємно надіти на себе камінчики такої величини. Нехай і після смерті.

Реакція чоловіка

На запитання журналістки про акцію чоловіка потужної співачка Оля глузливо відповіла:

“Він розбив молотком телевізор”, – і засміялася.

Трохи згодом Оля розповість, що її життя у деякому сенсі налагодилося після того, як вона зайнялася творчістю, адже її енергія не давала їй спокою.

Схожі статті