Ольга Сумська ледь стримуючи сльози розповіла про головну драму життя: чому не спілкується з сестрою

Всі знають розкішну Роксолану Ольгу Сумську, проте, лише справжні пошановувачі акторської майстерності пам'ятають, що у білявки є рідна сестра.

Героїнями даного матеріалу стали сестри Сумські – талановиті акторки та просто красиві українки. Сестри буквально виросли у творчій атмосфері, адже їх батьки постійно були зайняті грою у театрі. Незважаючи на те, що вони все дитинство, всю юність були одна для одної підтримкою, зараз дівчата не спілкуються.

Сестри Сумські разом з мамою. Фото взято на просторах мережі.

Старшу сестру Ольги звати Наталія. Вона також акторка, щоправда, жінка пішла стопами батьків та обрала театр замість кіно.

Ольга та Наталія Сумські у молодості. Фото взято на просторах мережі.

Наталія старша за Ольгу. Вона з 1977 — акторка Національного академічного театру ім. Івана Франка. Пробувала себе жінка також на телебаченні. Вона була ведучою шоу “Ключовий момент”, де у передачі допомагала зустрітися родичам, що давно не бачилися або не знали про місцеперебування один одного. Іронічно, що зі своєю рідною сестрою жінка не поспішає зруйнувати стіну образ.

У 2019 році Ольга Сумська програмі “Зірковий шлях” розповіла, що у кулуарах ходять чутки, що начебто Наталія більш талановита за молодшу сестру. Втім, наша Роксолана не ображається і вважає, що її родичка зараз переживає кар’єрний злет у театрі.

Наталія Сумська. Фото взято на просторах мережі.

А в YouTube-шоу TalaVision Тали Калатай, Ольга повідала, що дуже скучить за сестринською теплотою. Вплинуло на їх стосунки те, що Сумська-молодша знімалася у російських стрічках. Наталія це різко засудила.

Ольга Сумська на інтерв’ю у Тали Калатай.

Ольга прямо на передачі заявила, що хотіла б аби цей розбрат припинився у їх родині та розплакалася.

Ольга Сумська на інтерв’ю у Тали Калатай.

 

Схожі статті