Надія Бабкіна вразила несподівано помолоділим обличчям та відверто зізналася, що думає про пластику обличчя

Надія Бабкіна співачка-епоха. Жінці 71 рік, втім вона виглядає далеко не на свої роки. Дізнайтеся в чому секрет співачки.

Надія Бабкіна з раннього дитинства проявляла талант до музики та співів. Дівчинка, незважаючи на те, що зростала у родині вчителя молодших класів, відстоювала своє право навчатися нотній грамоті.

Співачка Надія Бабкіна. Фото взято на просторах мережі.

Після завершення школи вона точно знала, що її місце у музичному училищі.

Надія Бабкіна у молодості. Фото взято на просторах мережі.

Маючи типову зовнішність народної співачки та відповідний сильний голос, Надія одразу зрозуміла, що її покликання донести просту мелодію селянства. Що ж, недарма її батько був спадковим волзьким козаком.

Вона здобула всі можливі нагороди та вела дуже активну концертну діяльність. Втім, зараз викладає в Російському інституті театрального мистецтва, в якому є художнім керівником майстерні і професором кафедри естрадного мистецтва.

Проте, вражає не тільки її талант, а й вміння піклуватися про себе та у 71 рік виглядати лише на 50. Звісно, що без грамотного стиліста тут не обійшлося:

Втім, це не єдиний секрет молодості зірки. Надія не раз розповідала, що слідкує за своїм харчуванням, займається спортом.

Проте, артистка не цурається визнавати того, що робила кругову підтяжку обличчя. Жінка розповідала ще у 2019 році відважилася на хірургічне втручання. Вона не боялася та сміливо лягла на операційний стіл.

Мотивувало її зробити операцію те, що вона не відчуває свого віку. За словами артистки, у неї зараз стільки енергії, що здається, їй що психологічний вік сягає лише 35 років. Що ж, побажаємо їй і далі не помічати віку.

Схожі статті