Головний вовк країни Олег Винник забув про таємну дружину Таюне та захопився заміжньою молодою жінкою

Олег Винник поцілувався з молодою відомою жінкою.

Надя Дорофєєва та Олег Винник, які є зараз зірковими тренерами в новому випуску вокального проекту “Голос країни”, приголомшили публіку своїм поцілунком.

Поцілунок Олега Винника та Наді Дорофеєвої

Нещодавно у мережі, а саме на офіційні сторінці шоу в соціальній  мережі Інстаграм з’явився кадр з недільного ефіру шоу “Голос країни”. На проекті вже почалися музичні батли між учасниками, і володіє напружена атмосфера. У ролику, який потрапив до мережі завдяки продюсерам шоу, були зображені Надя Дорофєєва та Олег Винник. Після того як артист постукав пальцем по своїй щоці, його кинулася цілувати колега.

“Чого не зробиш для того, щоб отримати поцілунок від Наді Дорофєєвої”, – зробили допис до публікації.

Глядачі були в захваті, але дуже занепокоїлася тим, що ж подумає чоловік співачки, артист Володимир Дантес. Але це ще не все, адже у Винника є також таємна дружина Таюне, яка може захвилюватися, коли побачить данний кадр.

Нагадуємо, що Олег Винник офіційно не одружений, однак усі пошановувачі його творчості вважають, що його обраницею є його бек-вокалістка Таюне. Він познайомився з нею в музичному училищі, пізніше вони перетиналися в Німеччині і в Україні вони також знаходяться разом. Тобто, збігом обставин це назвати важко. Також вважається, що у подружжя є син Ліліан, який виховується в тій самій Німечинні.
Останньою краплею для фанатів стало інтерв’ю односельчан Олега Винника, які розповіли, що він давно одружений на Таюне і що до села вони завжди приїжджають разом. Після цього сумнівів не залишилося.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.