Померли дуже рано: хто з акторів популярної циганської саги “Кармеліта” передчасно пішов з життя

Культовий серіал про життя циган добре запам'ятався глядачеві завдяки талантам учасників проекту. Хто ж з акторів вже покинув нас?

Дмитро Мирон

Дмитро Мирон

Театральний актор Дмитро Мирон помер в Алма-Ати вранці 13 червня 2016 року. Йому був 41 рік. Про смерть артиста повідомили в продюсерському центрі Ірини Апексимової, в якому Мирон працював останні роки.

“Знаю, що Діма помер в Алма-Ати в лікарні, він там працював останні 2 роки. Подробиць не знаю”, – заявила Ірина Апексимова. Причину смерті вона не назвала.

За словами колег Дмитра Мирона, причиною смерті стала перевтома. Вони розповіли ЗМІ, що довгий час актор працював не тільки в театрі, а й був сомельє. Другу роботу артист знайшов, так як основна не приносила грошей.

Дмитро Мирон, окрім зайнятості в театрі, також знімався в кіно. Він відомий телеглядачам за ролями в серіалах “Кармеліта”, “Маросейка, 12”, “Слід”, “Барвиха-2”, у фільмах “Гарпастум”, “Прощання в червні”.

Дмитро Матвєєв

Дмитро Матвєєв.

Радянський і російський актор, майстер дубляжу Дмитро Матвєєв помер 25 грудня у віці 65 років. Причина смерті невідома. Про те, що трапилося повідомив на своїй сторінці в Facebook його друг і колега, актор московського “Театру Місяця” Олег Чудніцов.

Акторська кар’єра Матвєєва почалася в кінці 1970-х років. Першою роботою стала невелика роль у фільмі Георгія Данелії “Осінній марафон”.

Всього на рахунку артиста близько 50 ролей в кіно і на телебаченні. Серед них – фільми “Тегеран-43”, “Державний кордон”, “Кримінальний квартет”, а також серіали “Кармеліта”, “Приречена стати зіркою”. Крім того, Матвєєв був відомий як майстер дубляжу, він озвучив близько 200 фільмів. Його голосом говорили Мел Гібсон, Сильвестр Сталлоне, Арнольд Шварценеггер, Він Дізель та інші.

Схожі статті