ТОП-5 фактів про Аллу Пугачову, які гуляють мережею. Що з них правда, а що ні: сварка з Резніком та пластика

Про Аллу Пугачеву ходить багато чуток та складено багато міфів. Що з цього правда, а що ні?

Пластичні операції

Повірити в це неважко, дивлячись на її сьогоднішню ідеальну фігуру. Більш того, в минулі рази, коли Алла Пугачова сильно худла, вона зверталася до пластичних хірургів. Один раз їй це практично коштувало життя – під час операції по ліпосакції була занесена інфекція.

Але в цей раз Алла Борисівна запевняє, що схудла без допомоги таблеток і лікарів. Алла Борисівна також повністю змінила імідж – зникли її знамениті балахони і туфлі на низьких підборах, вона тепер віддає перевагу класичним спідниці, сукні, човникам. Її гардеробом тепер займається американський дизайнер. Але сама Примадонна вважає, що образ вона не змінювала. От якби була зміна репертуару, амплуа – інша розмова. А тут пояснення просте – їй подобається бути худою.

У Примадонни більше немає голосу

12 років тому співачка булу шокована, зрозумівши, що втратила голос.  У 2009 году співачка публічно заявила, что припиняє гастрольну діяльність. Гастролей у співачки дійсно не було, однак вона записала в студії кілька пісень. А що стосується втрати голосу, на щастя, олігарх и друг співачки Михайло Прохоров відправив Аллу Борисівну в спеціальну клініку. Лікування допомогло, голос став повертатися. Пугачова зізнається, что теперь їй легше співати, ніж розмовляти.

Сварка з Іллею Резником

Примадонна та Ілля Резнік

І це черговий конфлікт співачки і поета, який написав для неї 71 пісню. Перший трапився в 1996 році, коли артистка випустила знамениту “Золоту колекцію”, яка коштувала 200 доларів і мала великий успіх. Алла Борисівна пообіцяла кожному автору по 25 відсотків від виручки, але почалася криза, і авторам пісень, включаючи Іллю Резніка, нічого не дісталося. Через суд їй довелося виплатити по 100 тисяч доларів кожному з авторів. Через кілька років Резник публічно засудив Кіркорова за непристойну поведінку з журналісткою, у той час як сама Алла Борисівна організувала акцію на захист Філіпа. Також Пугачова надала свого адвоката колишній дружині Резника Мунір, яка хотіла відсудити у поета належне їй добро. Цього пробачити поет уже не зміг.

Вона вирішує, хто процвітатиме в шоу-бізнесі

Довгий час ходили чутки, що для того, щоб попасти в шоу-бізнес, треба попасти на “килимок” до Примадонни. Сергій Сосєдов розвіяв цей міф і додав, що вона має хороші звязки, але скористається ними тільки у разі серйозного конфлікту, але навряд стане просити впливових людей позбавитися артиста кожен раз, коли їй щось не сподобається.

Шлюб з Галкіним – піар

Алла Пугачова та Максим Галкін

Теорій про те, чому молодий Галкін одружився з жінкою старшою за себе вдвічі – море. Але сам Галкін запевняє: він вже довів, що його почуття справжні за допомогою довгих років, які провів з коханою. Саме так він і сказав Івану Урганту.

Схожі статті