Телеведуча Регіна Тодоренко повернулася до України і одразу ж розкритикувала українського “Холостяка”

Регіна Тодоренко повернулася до рідної України та вирішила, що буде доречно висловити своє розчарування від шоу "Холостяк".

Українська співачка і колишня ведуча тревел-шоу “Орел і Решка” Регіна Тодоренко, яка зараз живе і працює в Москві та заміжня за Владом Топаловим, висловила свою думку про шоу “Холостяк” після того, як повернулася на Батьківщину. Своїми думками вона поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Критика шоу “Холостяк”

За її словами, шоу, на якому дівчата борються та конкурують за кохання заможного і знаменитого чоловіка, викликає у неї неоднозначні почуття.

Критика Тодоренко викликала бурхливу реакцію. Втім, це не вперше.

“З одного боку, приводить у лють ідея, яка змушує дівчат приносити дари, щоб сподобатися чоловікові трохи більше, ніж суперниця. Дівчат оглядають як коней, перевіряють “копита”,”зуби”,”хвіст” і “гриву”. Хіба це не знецінює дівчину як особистість? З іншого боку, – красиві самодостатні незалежні дівчата самі туди йдуть з власної волі, а мільйони людей дивляться на ці скачки довгоногих і білозубих, створюючи рейтинг і формуючи нові соціальні принципи, а з третього боку, – як же хочеться щастя для кожної з учасниць проекту, щоб не потрібно було проходити кілька етапів “оглядин”, кастингів, ще й публічних, щоб знайти кохання. Що ж це насправді – пошук любові або спрага піару? “, – написала вона.

Публікацію з висловленою думкою артистка доповнила фотографією, на якій позує абсолютно без макіяжу.

Реакція

У коментарях велика кількість користувачів також залишили свою думку з приводу проекту. Так, підписники співачки та телеведучої відзначили, що “Холостяк” з успіхом вже 10 років йде на ТБ та захищали своє улюблене шоу. Але в цілому критика зустріла позитивну реакцію від аудиторіі, яка погодилася, що пошуки любові на публіці навряд чи бувають успішними.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.