Співачка Оля Горбачова та її діти були терміново госпіталізовані на відпочинку: продюсер Нікітін розгубився

Юрій Нікітін розповів Катерині Осадчій, як його дружина та діти захворіли на Балі.

Ольга Горбачова і її чоловік – продюсер Юрій Нікітін виховують двох доньок – старшу Поліну і молодшу Серафиму.

Останній сольний альбом співачки вийшов в 2019 році. У ньому зібрані афірмації для жінок, які мотивують на щастя і успіху. Артистка черпала натхнення з слов’янських і класичних карт Таро, українських приказок та мантр. Зараз вона продовжує мотивувати і надихати жінок, проводить для них тренінги з пізнання себе і ділитися секретами гармонійних відносин, які є у неї самої.

Балі

Співачка Ольга Горбачова разом зі своїм чоловіком продюсером Юрієм Нікітіним і двома доньками провела всю зиму на Балі. Відпустка зіпкової родини, як виявилося також затягнувся через хворобу артистки і її дітей.

Хвороба зірок

В інтерв’ю “Світського життя” чоловік та продюсер Горбачової Юрій Нікітін розповів Каті Осадчій, що сталося з прекрасною половиною його сімейства.

Юрій Нікітін і Катерина Осадча

За словами продюсера Ольга Горбачова з дітьми потрапила в госпіталь на Балі і покинути острів вони збиралися раніше, але перед від’їздом в Україну Ольга і доньки різко захворіли.

“Це виглядало дуже романтично і класно спочатку. А потім, коли ми повинні були летіти, захворіли діти, захворіла дружина. Це перетворилося в якийсь жах, який тривав досить довго. І ми просто не могли вилетіти звідти”, – розповів Нікітін.

Чим захворіли дівчата чоловік Ольги Горбачової не сказав, але зазначив, що вона серйозніше, ніж коронавірус. Дружина з дітьми довгий час перебували з місцевому госпіталі, і їм вдалося вилікуватися і полетіти додому. Нікітін додав, що Балі – не його місце, і жити там він би не хотів.

Схожі статті