Ніякої пропозиції немає: з’ясувалося, хто та для чого запропонував Лесі Нікітюк вийти заміж в ефірі шоу

Розум глядачів вибухнув перед сценою, в якій Лесі Нікітюк роблять пропозицію. Але уважні пошановувачі шоу знають у чому справа.

Мережа заповнена заголовками про те, що 33-річній Лесі Нікітюк зробили пропозицію руки і серця прямо на сцені.

Адель по-українськи

Хвилюючий момент стався після виступу знаменитої української телеведучої на третьому епізоді проекту “Ліпсінк батл”. Шоувумен брала участь в шоу в образі британської співачки Адель, лауреата 15 премій Греммі. Перевтілившись в легендарну артистку, Нікітюк виконала її всесвітній хіт “Hello”. Суперником телеведучої на пародійному телешоу, в якому відомі особистості перевтілюються і співають пісні популярних артистів, став Павло Зібров, який з’явився в ролі Фредді Меркьюрі.

Незважаючи на бурхливі пристрасті на шоу, після виступу на Нікітюк чекав приголомшливий сюрприз – зізнання в коханні на сцені на очах у глядачів.

Що ж сталося насправді?

Виконавиця Адель 3 травня 2016 року дала концерт в Копенгагені і саме тоді стала свідком незвичайної пропозиції вийти заміж. Під час свого виступу Адель запросила на сцену пару геїв зі Швеції – 18-річного Андре Седерберга і 20-річного Саймона Карлссона. Несподівано для співачки і для всіх присутніх в залі, Андре став перед Саймоном на коліно і зробив йому пропозицію руки і серця. Після шоку і паузи щасливий хлопець відповів “так”. Саме цю сцену і відіграв актор шоу разом з Лесею Нікітюк, але в дещо більш традиційному форматі.

Одна з підписниць, яка очевидно є фанатом творчості британської вокалістки, почала розвіювати міф навколо сцени з Лесею Нікітюк.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк два роки тому розійшлася зі своїм коханим, з яким планувала весілля.

Схожі статті