Сумська розповіла про свої зв’язки в шоу-бізнесі: “Телефонувати Олегові, щоб замовити слівце за Віталіка”

Ольга Сумська вирішила детально пояснити, як їі чоловік Віталій Борисюк потрапив на музичне шоу.

У четвертому випуску шоу “Голос країни. Перезавантаження” взяв участь український актор і музикант, чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк. На сцені вокального шоу артист виконав пісню “Per Te Josh Groban” на італійській мові.

Віталій Борисюк на сцені музичного шоу.

Свій виступ Борисюк присвятив дружині – акторці Ользі Сумській. Саме вона і підштовхнула його на участь у вокальному змаганні. Ніхто із суддів не зміг впізнати голос Заслуженого артиста України. На останніх хвилинах до нього повернувся саме Олег Винник і Борисюк автоматично став учасником його команди.

“Голос – це авантюра. Моя дружина Ольга Сумська підштовхнула мене на цю нову подорож. Вона моя основна натхненниця взагалі і в музичній творчості. Я дякую Богові, що в моєму житті з’явилася гарна жінка. Вона для мене номер один”, – поділився якось Борисюк.

“Замовити слівце за Борисюка”

Інтерв’ю Ольги Сумської

Ольга Сумська поділилася подробицями участі улюбленого в конкурсі в програмі “Світське життя” і зізналася, що саме вона вмовила чоловіка Віталія Борисюка прийти на “сліпі прослуховування” в шоу “Голос країни”. Також артистка розповіла ведучій Катерині Осадчій, чи дзвонила напередодні тренеру Віталія, співаку Олегу Виннику, щоб “замовити слівце”, адже вони добре з ним знайомі.

“Могла, але я цього не зробила. Ще не дійшла до того, щоб дзвонити Олегу. Це було б непорядно і неблагородно”, – відповіла актриса. “До речі, коли він вперше з’явився на “Голосі “, жінки до нього підходили, навіть якщо я поруч стояла, вони не звертали на мене уваги і починалося. Звичайно, я ризикую, але це і буде випробування на витривалість і на справжність почуттів”, – зізналася зірка радянського та українського кінематографу.

Схожі статті