|
21.03.2021 20:43

Вагітна Катерина Осадча зустрілася в Тбілісі з Іраклі Макацарією та засвітила на камеру круглий живіт

Катерина Осадча все більше і більше підігріває чутки про свою вагітність.

Телеведуча популярної української програми “Світське життя” на телеканалі “1+1” нещодавно завітала до чудової країни Грузії по робочим справам, як повідомляє сама тележурналістка. Її чоловік Юрій Горбунов та син Івасик, натомість, залишилися в Україні.

Чудова країна Грузія

Жінка була вкрай здивована станом міста Тбілісі, яке зараз оговтується від карантинних обмежень. Пустинні вулиці збентежили Катерину, яка захоплено фотографувала пейзажі міста. Зазвичай на особистій сторінці Каті в соціальній мережі Instagram опубліковані лише її фотографії та її родини. Тому можна зробити висновок, що телеведуча дійсно зачарована атмосферою.

Круглий живіт

Нещодавно Катя публікувала на особистій сторінці серію з таких фотографій, і серед них знайшлося фото, де вона постала у жовтому пальто з неймовірно випираючим вперед животом.

Скріншот коментаря.

Підписники одразу ж помітили цікаву деталь.

Катерина Осадча у Тбілісі.

Іраклі Макацарія

Також жінка завітала у гості до колишнього холостяка та відомого грузинського бізнесмена Іраклі Макацарія. Це стало відомо завдяки коротенькому stories, яке тележурналістка опублікувала декілька годин тому.

Іраклі Макацарія у дверях ліфту.

Катерина Осадча з дівчатами потрапили до дуже старого ліфту, який починає рухатися лише після того, як прийме п’ятак. Таким чином, Катя заплатила апарату, за те, що він спустить їхню компанію донизу. Коли двері ліфта зачинялися, то на відео засвітилося радісне обличчя Іраклі.

Варто додати, що чутки про вагітність Катерини ходять не один місяць. На жаль, офіційного підтвердження їм немає. Також слід згадати, що Осадчій дуже добре вдавалося приховати попередню вагітність, коли вона народжувала від Горбунова. Тоді ніхто не здогадувався про її стан, допоки жінка не дала ексклюзивне інтерв’ю одному з авторитетних видань України.